Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 12, 2016

Entri Dedikasi #3 : Si Sengau

Salam 'alaik people!

Entri dedikasi seterusnya ini adalah ditujukan khas kepada adik angkat iols, Syed Putra atau nama manja dia ai bagi Si Sengau sebabnya masa kat sis dia kata dia shoutul faizin (poyo betul kan kekonon sore sedap) dan dia panggil ai kak senget kahkah...

Historically kami kenal masa sekolah rendah. Opkos i senior okay. Dia famos amos sebab budak lompat then kapel ngan anak ostat haha ;p

Tup tap tup tap jumpa balik masa i tengah jadi kakak fasilitator (poyo tul) untuk satu program kat matrik uia. masa tu i dah kat gombak. Program dekat CFS, Nilai. Actually adik angkat i ni orang lain (baca: nanti i cerita dalam entri dedikasi untuk dia ya). Kawan rapat dengan si sengau ni. Ate berkepit je ke mana, dalam group tetiba tetiba ai cakap kat diorg, eh, uols sekolah seri ek?

Dek kekonon poyo hebat time tu alang2 amek jela jadi angkat disamping boleh membantu mereka bila perlu nanti. Yelah, mereka pun junior sekolah rendah dulu apa salahnya tolong ye dak. En. Hasben salu marah istilah berangkat-angkat ni. Dia kata mana wujud angkat2 ni, ni semua kaver line untuk kapel. Ceh...poodah. Mana ada. Saya bukan camtu okay (walaupun time tu i tengah single kahkah).

Sebagai seorang kakak yg baik, selepas adik2 ni masuk main camp, i la yang salu tolong hantar amek diorg ni sebab ada kereta katakan. Pernah jugak balik ipoh sama, tong2 minyakla kan.

Suka budak ni sebab minat kami sama!


p/s: teringin adik lelaki kekonon kan hahah dapatlah yang dah besar terus senang. Memang salu buli si sengau ni mintak dia belanjakan buku dan yay dapat hahahahahah...sampai kini since dia di kl kalo iols x dapat pergi pesta buku akan mintak tolong dia neh... tengkiu sengau. Moga cepat kawen. udah2 lah tu keciwa dgn anak ostat tuuuu kbai

nota kaki: gambar tu curik kat fb dia. jgn saman ai ya sengau!

4 comments:

ninest123 said...

longchamp, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, nike free, prada handbags, sac longchamp, longchamp pas cher, polo ralph lauren outlet, michael kors, replica watches, burberry, louboutin pas cher, louis vuitton outlet, louboutin shoes, longchamp outlet, ugg boots, tiffany and co, oakley sunglasses, louis vuitton, air max, prada outlet, ray ban sunglasses, gucci outlet, ugg boots, replica watches, nike free, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, tory burch outlet, longchamp outlet, louboutin, polo ralph lauren outlet, nike outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, uggs on sale, chanel handbags, tiffany jewelry, louis vuitton, kate spade outlet, nike roshe run, nike air max, cheap oakley sunglasses, louis vuitton, christian louboutin outlet, ralph lauren pas cher

ninest123 said...

ralph lauren uk, mulberry, hogan, nike air max, ray ban uk, oakley pas cher, coach purses, ugg boots, michael kors outlet, nike air max, vanessa bruno, michael kors, lululemon, true religion jeans, ugg boots, sac guess, ray ban pas cher, michael kors outlet, replica handbags, coach outlet, michael kors, burberry outlet online, michael kors outlet, true religion outlet, hollister pas cher, converse pas cher, north face, kate spade handbags, nike roshe, timberland, nike air max, north face, air force, coach outlet, burberry, michael kors, tn pas cher, michael kors, new balance pas cher, hollister, nike free run uk, michael kors outlet, vans pas cher, nike blazer, true religion jeans, true religion jeans, abercrombie and fitch, lacoste pas cher, hermes, michael kors outlet

ninest123 said...

chi flat iron, vans shoes, louboutin, babyliss, iphone cases, birkin bag, oakley, reebok shoes, nike huarache, converse outlet, converse, p90x workout, valentino shoes, timberland boots, hollister, north face outlet, asics running shoes, new balance, herve leger, insanity workout, bottega veneta, ray ban, soccer shoes, north face outlet, nike trainers, nike roshe, nike air max, lululemon, hollister, beats by dre, instyler, nike air max, vans, abercrombie and fitch, wedding dresses, mcm handbags, hollister, baseball bats, longchamp, nfl jerseys, celine handbags, ralph lauren, ghd, mac cosmetics, ferragamo shoes, jimmy choo shoes, soccer jerseys, mont blanc, lancel, gucci

ninest123 said...

canada goose, louis vuitton, ugg pas cher, canada goose, ugg,uggs,uggs canada, moncler, replica watches, canada goose uk, marc jacobs, bottes ugg, pandora jewelry, links of london, canada goose, moncler, moncler, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, louis vuitton, canada goose outlet, doudoune canada goose, pandora charms, montre pas cher, louis vuitton, juicy couture outlet, hollister, louis vuitton, moncler, moncler, pandora jewelry, moncler, thomas sabo, canada goose, moncler outlet, canada goose outlet, swarovski, wedding dresses, ugg boots uk, moncler, karen millen, swarovski crystal, supra shoes, sac louis vuitton pas cher, coach outlet, toms shoes